2019. március 20., szerda

ÁTVETŐS TÁSKÁK / CROSSBODY - TRENDTÁSKA.HU

Új táskák!

Az egyhevederes válltáska, más néven crossbody egyre népszerűbb a vásárlók körében. Lássuk, minek köszönheti népszerűségét.

Mindenekelőtt könnyú súlyának és kis méretének. Ez a kényelem  két legfontosabb szempontja. Továbbá a viszonylag kis méretéhez képest - ahogyan a videón is láthatjuk-, hihetetlenül sok holmival pakolhatjuk meg. Ebben a átvetős táskában, még a hevederbe is pakolhatunk. A sok külső zseb pedig segíti a gyors elérést. Például bankártya, vagy bérlet használatot. A Trendtáska webáruház nagy hangsúlyt helyez a mai igényeknek megfelelő táskák, így az egyhevederes válltáskák, átvetős táskák beszerzésére is.

Kínálnak  valódi bőrből, vászonból vagy műbőrből készült crossbodykat is. Az eladási ár a termék anyagától függően tág határok között mozoghat. Akinek városi szaladgáláshoz kell egy vállra, hátra vagy mellkasra kapható könnyű kis vagány táska, annak az olcsóbb, de a célnak megfelelő vászon táska is megfelel. Aki igényesebb kivitelben szeretné mindezt, mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, hacsak nem fog ki valamilyen szuper akciót a TRENDTÁSKÁNÁL.

A Trendtaska.hu oldalain külön kategóriában találjuk meg az átvetős táskákat. Így az eligazodás, a választás is sokkal könnyebb. Már 7,900 F-tól kezdődően kaphatunk jó egyhevederes táskákat.
Bármilyen kérdés esetén a webshop vevőszolgálata szívesen ad felvilágosítást.
A kosárba rakható termékek raktáron vannak, azokat más másnap kiszállítják. Ahol a kosár jel nem látható, azok a termékek kifogytak. Az újra megrendelés azonban rendszerint minden terméknél megtörténik, ezért érdemes rendszeresen a weblapra pillantani.

1 megjegyzés:

BARAYO-UNISEX-FEKETE-CROSSBODY https://trendtaska.hu/spd/taska210203/BARAYO-UNISEX-FEKETE-CROSSBODY trendtaska.hu/ Minőségi fekete crossbody...